Zoals velen van mijn generatie, ben ik opgegroeid in een tijd dat technologie steeds belangrijker werd in ons dagelijks leven. Ik heb altijd grote interesse gehad in technologie, hoe dingen werken, waarom ze op die manier werken en hoe ze verbeterd kunnen worden om ons leven eenvoudiger te maken.

Technologie bestaat om de mensheid te dienen en niet andersom. Ik ben altijd op zoek naar verbetering. Daar is vaak technologie bij betrokken, maar minstens zo belangrijk is de menselijke kant. De combinatie van mens en technologie fascineert mij. Mijn kracht zit dan ook in deze combinatie. Tijdens mijn opleiding Bedrijfsinformatie Technologie (Business & IT) op de Universiteit van Twente heb ik diepgaande kennis opgedaan op het gebied van technologie (programmeren, systeemontwerp en IT-architectuur) en organisatie (organisatiekunde, procesanalyse en managementvaardigheden). Technologie én organisatie zijn mij vertrouwd.

In de afgelopen jaren heb ik dit toegepast in mijn werk als Dynamics 365 Consultant; het implementeren van Microsoft Dynamics 365 (voorheen Microsoft Dynamics CRM) bij een groot aantal zeer uiteenlopende organisaties. Hierdoor heb ik diepgaande kennis van de applicatie (vanaf versie 4.0), de mogelijkheden en beperkingen. Inmiddels ben ik bij meer dan 30 projecten betrokken geweest, variërend in complexiteit, doorlooptijd en scope. Altijd strevend naar het beste eindresultaat voor de klant; in de ruimte binnen het project. Door mijn technische achtergrond ook altijd op zoek naar technisch goede oplossing; gebruikmakend van zoveel mogelijk standaarden en voorkomen dat de oplossing te complex en daardoor slecht beheersbaar wordt. Ik werk precies, ben pragmatisch, geduldig en niet bang om vragen te stellen of toe te geven wanneer ik fout zit.

Ook ben ik in verschillende rollen betrokken geweest; van systeemontwerp tot ontwikkelaar, van vooronderzoek tot uitvoer, van pre-sales tot nazorg en van trainer tot hoofd consultant en projectleiding. Daarnaast ben ik later als senior consultant ook betrokken geweest bij coaching en opleiding van junior collega’s tot (hopelijk) goede consultants.

In december 2017 heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen als Freelance Dynamics 365 Consultant en Ontwikkelaar. Meer weten over mij of heeft u andere vragen? Op de Contact pagina vindt u alle informatie om met mij in contact te komen.